Yksityisen koulun ja päivähoidon tarvekartoitus

Kesäkuussa paikkakunnalle perustettu uusi yhdistys, Uukuniemen kristillinen kasvatus, kartoittaa parhaillaan lähiseudun lapsiperheiden halukkuutta yhdistyksen ylläpitämään yksityiseen kouluun ja päivähoitoon. Tarvekartoituslomakkeita on jaettu koteihin Uukuniemellä ja lähialueella yhdistyksen jäsenten “paikallistuntemukseen” perustuen. Lomake pyydetään palauttamaan mukana olevassa kirjekuoressa 30.11. mennessä.

Mikäli et ole saanut lomaketta kotiisi, voit täyttää sen myös yhdistyksen kotisivuilla osoitteessa www.uukuniemi.info/kasvatus, kohdassa TARVEKARTOITUS. Jos haluat lomakkeen paperilla, voit ottaa yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan Mika Bergiin p. 0400 856 436 tai mika.berg (at) pp1.inet.fi. Lomakkeen voivat täyttää myös lapsiperheet esim. Parikkalan ja Kesälahden keskustoista. Mikäli halukkuutta lähettää lapset pieneen, yksityiseen kouluun ilmenee riittävästi, voidaan koulukuljetukset järjestää myös kuntakeskuksista.

Yhdistys käsittelee vastaukset luottamuksellisesti. Lomake on mahdollista palauttaa myös nimettömästi. Yhdistys käyttää tarvekartoituksen tuloksia vuoden 2010 ja myös seuraavien vuosien toimintasuunnitelman laatimiseen. Toimintaa suunnataan niihin toimintoihin joille on kysyntää. Toimintasuunnitelmaa käsitellään Uukuniemen Rajapirtillä järjestettävässä yhdistyksen syyskokouksessa 5.12. klo 13 alkaen.

MB

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>