Verkossa joulun viettoon saa virittäytyä omassa tahdissa

Kauneimmat joululaulut –tapahtumien rakkaimmat ja toivotuimmat laulut 40 vuoden ajalta. Joulun rakastetut sävelmät tunnettuina sovituksina.
http://www.jouluradio.fi/player?radio=kauneimmat

Joulu on täynnä perinteitä – ikivanhoja tai uusia itse tehtyjä. Perinteisen joulun elementtejä ovat esimerkiksi joulukortit, joulukuusi ja -kukat, kynttilät ja joulukalenteri. Maittavimmat perinteet löytyvät tietenkin joulupöydän herkuista.
http://www.suomalainenjoulu.fi/joulun-perinteet/historiaa

Joulu.fi on ei-kaupallinen sivusto. Joulu.fi rakentaa juhlaa musiikin, askartelun, mietiskelyn, kokkaamisen ja koristelun kautta.
http://www.joulu.fi/

Toivontuottajien jouluradiota voi kuunnella osoitteessa jouluradio.fi. Sivustolta löytyy myös Pikku jouluradio, joka keskittyy lasten joulumusiikin soittamiseen. Kanava jatkaa joululaulujen soittoa tapaninpäivään saakka. Myös kauneimmatjoululaulut.fi -nettiradio ja julradion.fi soittavat jouluista musiikkia.
http://www.jouluradio.fi/?gclid=CPakg6fjhq0CFcUl3godtm4FGg

Lastenkirkko.fi:n joulukalenterin videosarjassa seikkailee Turun Tuomiokirkon kirkonrotta Rouskis. Kalenterissa on myös paljon pelejä ja tehtäviä. http://lastenkirkko.fi/

MA

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>