Uutta sivustolla: Haku

Uukuniemi.info-sivusto on toiminut aktiivisesti noin kaksi ja puoli vuotta. Tänä aikana sivustolle on kertynyt yli viisisataa mielenkiintoista artikkelia, kymmeniä kuvasarjoja sekä reilusti muuta sisältöä.

Tiedon löytämisen helpottamiseksi sivustoa on laajennettu hakupalvelulla. Hakukenttä löytyy jokaiselta sivulta vasemmasta ylänurkasta.

Haku toimii muiden hakukoneiden tavoin normaalina sanahakuna. Lisäksi yleisimmät haun rajaus- ja laajennustoiminnot ovat myös käytössä.

HAKUOHJEITA

Normaali sanahaku
Syötä hakusana(t) hakukenttään.

Haku sanan alulla
* -merkki toimii jokerimerkkinä. Esimerkiksi Niukkala* -hakutermillä löytyy myös sanat Niukkalan, Niukkalaan, Niukkalasta jne.

Fraasihaku
Lainausmerkkejä “” käyttämällä hakulauseen tulee esiintyä juuri kyseissä muodossa. Esimerkiksi “Uukuniemen kirkko” löytää sivun, missä on lause: Uukuniemen kirkko on valmistunut vuonna 1797. Haku ei kuitenkaan löydä es. seuraavaa: Uukuniemen kirkonkylällä sijaitsee muun muassa kirkko, pitäjäntupa…

Poissulkeminen
merkillä voit rajata haun ulkopuolelle sivut, missä ko. termi esiintyy. Esimerkiksi haku: Niukkala -Kumpu löytää sivut, missä on sana Niukkala, mutta ei sanaa Kumpu.

LH

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>