Uukuniemen yhteisten vesialueiden osakaskunnan KEVÄTKOKOUS

Uukuniemen yhteisten vesialueiden osakaskunnan

sääntömääräinen KEVÄTKOKOUS

pidetään ensi ke 23.3. klo 18 Hoviselän kahvilassa.

VESIALUEIDEN OSAKASKUNTAAN KUULUMISESTA

Vesialueiden osakaskuntaan kuuluu jokainen, jolla on kauppakirjan sekä kiinteistörekisterin mukaan oikeus yhteisiin vesialueisiin.

Kaikilla yhteisen vesialueen osakkailla on oikeus osallistua osakaskunnan kokouksiin ja vaikuttaa siellä tehtäviin kalavesien käyttöä ja hoitoa koskeviin päätöksiin.

Vesialueen osakaskunta on tärkeä yhdysside saman järven ympärillä tai laajemmankin vesistön äärellä asuville, niin vakituisille asukkaille kuin kesämökkiläisillekin. Hyvin toimivana se pitää huolta vesialueen kunnosta ja kalastosta. Hoidettu kalavesi on kaikkien etu.

Lisää tietoa aiheesta Kalatalouden keskusliitto:

Tunnetko vesialueen osakaskuntasi?
www.ahven.net/suomi/esitteet/tunnetko_kalastuskuntasi.php

Kalatalouden Keskusliitto on maamme suurin kalatalousjärjestö. Järjestön jäseninä ovat 21 maakunnallista kalatalouskeskusta ja kalastajaliittoa, joiden jäseninä on puolestaan 3000 kalastuskuntaa, 200 kalastusaluetta, 150 kalastajaseuraa, 150 muuta yhteisöä. Suomen n. 450000 kesämökin omistajista suurin osa on kalastuskuntien osakkaita. Kaikkiaan osakkaita ja jäseniä keskusliiton toimintapiirissä on n. 700 000.

MA-N

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>