Uukuniemen nettipisteet & ATK-kursseja

Kaksi nettipistettä palvelee sähköistä asiointia
– Opettele atk-perustaidot kurssilla

Uukuniemellä on myös käytössä kaksi yleisölle avointa internet- yhteyksillä varustettua nettipistettä. Koneista löytyvät yleisimmät ohjelmat. Voit käyttää nettipisteitä sähköiseen asiointiin, kuten Internet-sivujen selaamiseen, tiedon hakuun, pankkiasiointiin ja sähköpostin lukemiseen. Koneidenkäyttö on maksutonta ja niitä voi käyttää koneen ollessa vapaa.
Nettipisteet tukevat myös alueen matkailua, netistä voi esimerkiksi ostaa kalastusluvan, katsoa uukuniemi.info- nettisivustoa ja löytää matkailupalvelu- ja yrittäjäpalveluja.

Uukuniemen kirjastossa internetin käyttöaika on 1 tunti ja kone on yhdistetty myös tulostimeen, joten saat asiakirjasi tulostettua vaivatta. Tulosteen hinta on 0,20e. Kirjaston aukioloajat: maanantai klo 16.00 – 18.00 ja torstai klo 11.00 – 18.00

Toinen nettipiste/nettipointti on Hoviselän kahvilassa Niukkalassa. Kahvilaan voi ottaa mukaan kannettavan ja hoitaa samalla muutkin asiansa langattoman NettiPointtiyhteyden kautta. Kahvilan henkilökunta antaa käyttäjille salasanat verkkoon.
Kahvilan aukioloajat: Talvella ma-to 9-18, pe 9-20, la-su 9-16 Kesäisin 16.6.-17.8. ma-to 9-20, pe 9-21, la-su 9-18

Nyt on tarjolla mahdollisuus opiskella tietokoneen käytön perustaidot Kaakon kansalaisopistossa lähellä Uukuniemeä

ATK:n perusteet (42 h) kurssimaksu 22e Tarnalan entisellä koululla

– 15.1 alkaen torstaisin 18.00 – 20.30

– kurssi aloitetaan tutustumalla tietokoneen perustoimintoihin, käydään läpi word, eteneminen tapahtuu verkkaisesti

– ohjaajana Sirpa Tiainen

– ennakkoilmoittautuminen Kaakon kansalaisopistoon 14.1. mennessä
p. puh. 6861 235, mukaan mahtuu enintään 12

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>