Uukuniemen kirkkomäki uudistuu

Parikkalan Seurakunta rakennuttaa Uukuniemen kirkkomäelle uuden huoltorakennuksen, johon tulee mm. wc-tilat. Samalla kirkko saa vesi- ja viemäröintiliitännät ja kirkkotarhaan tehdään sadevesiviemäröinti. Lisäksi kirkon piha-alue valaistaan. Kevään aikana kirkon vierestä on purettu tarpeettomaksi käynyt vanha tiilirakenteinen öljylämpökeskus, koska viime vuonna kirkkoon asennettiin sähkölämmitys. Kevään aikana tehtävän urakan kustannusarvio on 116000 euroa ja toteutuksesta vastaa Saaren Rakennuspalvelu Oy.
Parikkalan kunnan myytyä kirkonkylän vanhan koulun vuonna 2006, ei kirkkomäellä ole ollut käytössä juoksevaa vettä ja saniteettitiloja. Tästä on aiheutunut hankaluutta ja ylimääräistä järjestelyä mm. kesäaikana pidettävillä Uukuniemi-juhlilla ja toritapahtumissa. Rakentajan taholta kerrotaan, että helpotusta on luvassa juhannukseen mennessä valmistuvan huoltorakennuksen myötä.
Sah

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>