Uukuniemen kirjasto Heili-aikaan

Uukuniemen kirjasto avautuu jälleen pienen tauon jälkeen torstaina, jolloin kirjasto on aattopäivän vuoksi avoinna poikkeuksellisesti klo 10 – 16. Parikkalan kunnan kirjastot siirtyvät yhdessä Etelä-Karjalan muiden kirjastojen kanssa yhteiseen Heili-kirjastojärjestelmään ja muutoksen takia kirjasto oli reilun viikon kiinni.

– Uuteen järjestelmään siirtyminen laajentaa palveluita myös Uukuniemen kirjaston asiakkaille, toteaa kirjastonjohtaja Erkki Sirniö. Asiakkaat saavat uuden kirjastokortin joka käy kaikkiin Heili-kirjastoihin. Kirjoja voi lainata vaikka Lappeenrannassa ja palauttaa ilman eri maksua Parikkalan kirjastoon. Varauksia kirjoista voi tehdä kaikista Heili-kirjastoista, jatkaa Sirniö.

Uuden järjestelmän myötä myös maksut yhtenäistyvät. Varausmaksu on yhden euron riippumatta missä Heili-kirjastossa varattu kirja sijaitsee. Yliajalle jääneen lainauksen myöhästymismaksu puolestaan on 0,20 euroa/kirja/pv.

Kirjastokorteissa on valittavissa kolmea eri väriä; punainen, sininen ja vihreä. Eri värisiä kirjakasseja jaetaan lainaajille kirjastossa niin kauan kuin niitä riittää.

Internetissä Heili-kirjastot palvelevat osoitteessa www.heilikirjastot.fi

JL

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>