Tietotekniikkapäivä tiekunnille Uukuniemellä huhtikuussa

Tiekuntien ohjelmistoihin erikoistunut uukuniemeläinen yritys, Matriset Oy, järjestää tiekunnille tietotekniikkapäivän 16.4. Uukuniemellä, Rajapirtillä. Järjestelyissä on mukana myös toinen paikallinen yritys, mm. atk-tukipalveluja tarjoava Lantec Oy.

Päivän tarkoituksena on jakaa tietoa tiekuntien hallinnossa mukana oleville henkilöille tietotekniikan suomista mahdollisuuksista keventää työtaakkaa. Lisäksi päivän aikana käydään läpi mm. uusia yksiköintiohjeita.

Yksityisteiden hallinnoinnissa tietotekniikka ja internet on mahdollista valjastaa ”hyväksi rengiksi”, jonka avulla tiekunnan yksiköinti, laskutus, postitukset, kokoukset ja tiedottaminen sujuu entistä tehokkaammin ja helpommin. Aikaa ja voimia jää näin enemmän varsinaiseen tien hyvään ylläpitoon.

Matriset Oy on alallaan markkinajohtaja Suomessa. Lisäksi sen ohjelmistoja toimitetaan myös Ruotsiin. Kaikkiaan yrityksen tuotteilla on hoidettu jo yli 7000 tiekunnan asioita.

Katso päivän ohjelma ja ilmoittaudu! www.matriset.fi/ilmoittaudu

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>