Teuvo V. Riikonen johtamaan Parikanniemisäätiön toimintaa

Parikanniemisäätiön ja Parikkalan seurakunnan järjestämät Orpokotijuhlat vietettiin viime viikonvaihteessa 68. kerran Saaren kirkolla.

Sunnuntaina orpokotijuhlille saapui paljon juhlakansaa ja jumalanpalvelus kestikin kolmatta tuntia. Lääninrovasti ja kanttori saivat hikoilla hellelukemissa täydessä kirkossa, kun kansaa virtasi ehtoolliselle myös kirkon eteen rakennetusta teltasta ja kirkon ympäriltä.

Parikanniemisäätiön uudeksi toiminnanjohtajaksi siunattiin kirkossa pastori Teuvo V. Riikonen http://www.teuvovriikonen.fi/ Kolmetoista vuotta Savonlinnan kristillistä opistoa luotsannut Riikonen nauratti saarnassaan kirkkokansaa. Hän tietää karjalaisten pitävän huumorista.

Parikanniemisäätiö tuo Riikoselle haasteita kehittämiseen. Riikosen mukaan säätiö on unohdettu herätysliike, vaikka se kannatusyhdistyksineen kokoaa tuhansia ihmisiä.

Yhteiskunnan muutokset ja jo lainsäädäntö pakottavat uudistamaan Parikanniemisäätiönkin toimintatapoja. Riikosen mukaan myös viestintä kaipaa uudistumista.

Seurapuheista, raamattutunteista, rukouksesta ja ehtoollisesta koostuneet Orpokotijuhlat kokosivat kaikkiaan yli 2000 kävijää.

Parikanniemisäätiöllä http://www.parikanniemi.fi/ on lastenkoti Ristiinassa ja palvelukoti Heinolassa. Orpokotiyhdistys julkaisee neljä kertaa vuodessa tiedotelehteä ja sillä on pienimuotoista kirjakustannustoimintaa. Työntekijöitä on noin 60.

MA

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>