Sivistyslautakunta esittää Uukuniemen opetussuunnitelmista luopumista

Parikkalan kunnan sivistyslautakunta päätti ehdottaa kunnanhallitukselle eilisessä kokouksessa vilkkaan keskustelun jälkeen, että suunnitelmasta sijoittaa Uukuniemen entisiin neuvolatiloihin päivähoitoa, esiopetusta ja 1-2 luokan perusopetusta luovutaan. Syynä ovat taloudelliset syyt sekä se että päivähoitoasiat ovat järjestyksessä pohjoisella alueella. Lautakunnan mukaan tällä hetkellä ei ole tarvetta päivähoitopaikkojen lisäämiseen.

Esikoululaisista pystytään muodostamaan riittävän iso oma ryhmä vain lukuvuonna 2010-2011. Lisäksi palvelukeskuksen alakerran tilat eivät ole soveliaat suunniteltuun tarkoitukseen. Sivistystoimen selvitysten mukaan päivähoidon ja esiopetuksen toiminnot mahtuisivat auttavasti tiloihin, mutta 1-2 luokan opetus olisi mahdotonta järjestää käytettävissä olevissa tiloissa. Lopullisesti asiasta päättää Parikkalan kunnanhallitus, jolle sivistyslautakunnan ehdotus siirtyy seuraavaksi käsiteltäväksi.

MB

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>