Rajapirtille kotisivut

Uukuniemen Maamiesseura ry on avannut kotisivut Matriset Oy:n palvelun kautta. Kotisivuille löytyy linkki Uukuniemi.infon “linkit” -sivulta. Maamiesseura ylläpitää seurantalo Rajapirttiä Niukkalassa, joka toimii Uukuniemen alueen ainoana yleisölle avoimena sisäliikuntatilana. Rajapirtti on vuokrattu kunnan käyttöön talvikuukausina viitenä päivänä viikossa, ja sisäliikuntavuoroja Rajapirtille voi siten kysellä Parikkalan kunnan vapaa-aikatoimesta.

Rajapirtillä on lisäksi mahdollisuus järjestää kaikkina vuodenaikoina kokouksia, juhlia ja muita yksityistilaisuuksia, joiden vuokra-asioissa voi kääntyä suoraan maamieseuran puoleen. Hinnastot ja yhteystiedot löytyvät kotisivuilta. Voittoa tavoittelemattomana yhteisönä maamiesseuran Rajapirtistä saamat vuokratuotot käytetään seurantalon ylläpitoon, mikä onkin pienelle yhdistykselle melkoinen urakka. Yhdistykseen otetaan jäseniksi maamiehien ja -naisten lisäksi myös muita yksityishenkilöitä ja yhdistyksiä. Jäsenetuna Rajapirtin vuokrahinnoista saa alennusta.

MB

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>