Papinniemi uudistunein ilmein

Papinniemen leirintäalueelle on noussut talven aikana upea vastaanotto-, kahvila- ja huoltorakennus, jota alueen hoitaja Niko Hälvä ylpeänä esittelee. Parikkalan kunta rakennutti viime syksyn ja talven aikana pääosin kuntaliitosrahoin Papinniemen vastaanotto- ja huoltorakennuksen. Aikaisemmin viime kesänä alueelle toteutettiin kunnallistekniikka, joka mahdollistaa alueen edelleen kehittämisen.
-Entiseen huoltorakennukseen nähden olemme saaneet ajanmukaiset tilat, joissa on otettu huomioon matkailijoiden vaativatkin tarpeet. Tilat on toteutettu mm. täydellisesti varustetuin keittiöin, pyykinpesu- ja kuivausrummuin, erillisin suihkutiloin, invavessoin, toisinsanoin varustus on vaativankin matkailijan tarpeet täyttävä. Ainoa miinuspuoli on vastaanottotilan pienuus, sillä sisälle mahtuu vain kolme asiakaspöytää. Terassi on sitäkin tilavampi, jonne saadaan järjestettyä 50 istumapaikkaa. Terassin merkitys onkin kesäaikaan keskeinen ja viikonvaihteessa 19.-20.6. terassi avataan keskiolut- ja siiderioikeuksin. Juhannusaattona poltetaan perinteiseen tapaan kokko. Olemme suunnitelleet myös teemailtoja kesän aikana. Lisäksi perinteistä paikallisten yhdistysten yhteistä rantakalailtaa vietetään heinäkuun 10 päivänä, luettelee Niko.
-Viime kesän matkailijayöpymisiä kirjasimme 3000. Odotamme tästäkin kaudesta vilkasta matkailukesää, onhan Papinniemi jo käsite puhtaine Pyhäjärven rantoineen. Papinniemen mökit on varattu aikaisempien vuosien tapaan juhannusviikosta aina elokuun alkupuolelle asti, mutta hajavuorokausia kannattaa kysyä, ynnää Niko ja toivottaa niin vanhat kuin uudetkin vierailijat tervetulleiksi Papinniemeen.
Lisää Papinniemestä www.papinniemicamping.fi
Sah

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>