Papinniemen rakentaminen etenee

Loppuvuoden kireistä pakkasista huolimatta Papinniemen vastaanottorakennuksen työt edistyvät suunnitelmien mukaan. Nyt harjakorkeudessa oleva rakennuksen on suunniteltu olevan valmiina maaliskuun loppuun mennessä. Aluetta rakennetaan muutenkin paremmin matkailukäyttöön soveltuvaksi.
Vesi- ja jätevesilinja on rakennettu 2008–2009 Kaakkois-Suomen ympäristökeskuksen työnä. Samassa yhteydessä on tietä parannettu siten, että siihen on lisätty ohitustaskuja. Leirintäalueen toiminnan kannalta tärkeimmäksi kehittämiskohteeksi on todettu huolto-/vastaanottorakennus, jonka arkkitehti Heimo Varis on luonnostellut. Tavoitteena on, että rakennus voi palvella ympärivuotisesti kuitenkin siten, että kesäsesongin vaatima kahvilatilatarve toteutetaan kustannusedullisemmin terassityyppisesti. Rakennus sijoitetaan sisääntulotien oikealle puolelle lähelle ensi vuonna rakennettavaa laivalaituria.
Vastaanottorakennukseen tulee suunnitelman mukaan vastaanotto/
kioski, pieni lepohuone, ruuanvalmistustilat, suihkut ja wc-tilat sekä
pyykkitupa. Rakennuksen kokonaisala on 100 m².

Lähde: Parikkalan kunnanvaltuuston pöytäkirja 10.11.2009
Sah

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>