Mitä yhteistä on Metsola-sarjan Osmon aatteilla ja Susan Boylella

Metsolan-sarja oli 15-vuotta sitten menestyssarja ja niin on nytkin. Suuri katsojaryhmä on 20-30 vuotiaat nuoret.

– Se on se tämä meidän Osmo sellainen vihreä luonnonsuojelija, naljailee Antti Metsola (Antti Haljala) Osmo-vävylleen.
– Luomussa on tulevaisuus ja energiaa on säästettävä, Osmo opastaa.
Suvun vanhin nauraa lempeästi nuoren maisterismiehen hömpsötyksille.

Osmo ajatukset kertoivat muutoksen oireista ja silloin niitä vähäteltiin. Hiljaiset oireet kasvoivat kuitenkin maailmanlaajuiseksi ilmiöiksi, jotka nyt kääntävät tukevaisuuttamme uuteen suuntaan. Yhtäkkiä Osmon aatteet alkavatkin olla meille itsestään selviä kestävän kehityksen aatteita.

Kehityskulkujen hallitseminen on melkein mahdotonta. Internetkin tuomittiin tuhoon.

Mikä on seuraava tuleva yhteinen aate?
On trendikästä viljellä perunaa, porkkanoita ja korjata vanhaa. Käydä kirpputoreilla hakemassa elämyksiä..
Ehkä vain harvat lomailevat etelän lämmössä, kuluttavat aikaa ostoskeskuksissa tai tekevät hullun lailla töitä. On luksusta panostaa yksinkertaiseen elämään.

Onko Susan Boyle merkki uusista oireista?
Skotlantilainen 48-vuotias tavallinen Susan Boyle pääsi finaaliin Britannian talent-kisoissa.Yleisön eteen marssi tavis, keski-ikäinen nainen, jonka ääni soi sielusta niin kauniisti, että tuomarit ja yleisö lyötiin kerta heitolla ällikällä. Hän osasi laulaa todella kauniisti. Mitä ihmeellistä siinä nyt on?

Hänen tv:ssä esittämästään laulusta tehtyä videoita on katsottu yli sata miljoonaa kertaa Youtube-palvelussa.Boylesta tuli internet-ilmiö vaikka hän jäi loppukilpailun kakkoseksi.

Susan Boyle palautti meidät maan pinnalle konstailemattomuudellaan. Susan Boyle näytti meille kuinka paljon ihmisessä on kauneutta ja että kauneus on muuta kuin luotu ja jalostettu ihanne. Susan Boyle osoitti, että ihmisyys on muuta kuin laskelmointia. Susan Boyle antoi meille esimerkin aitoudesta.
Ekomartta Uukuniemeltä

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>