Mirja Ulmasesta vuoden mökkiläinen 2012

STT Uutiset 10.00
Työ- ja elinkeinoministeriön Saaristoasiain neuvottelukunta ja Suomen Messut ovat valinneet vuoden 2012 mökkiläiseksi Parikkalan kunnan esityksestä yrityskoulutuskonsultti Mirja Ulmasen.

Mirja Ulmanen ja hänen puolisonsa yrittäjä Pertti Pölönen ovat olleet jo kaksikymmentä vuotta Parikkalan kunnan ympärivuotisia vapaa-ajan asukkaita Parikkalan Suitsansaaressa.

Mirja Ulmanen on toiminut maan aktiivisimpiin mökkiläisyhdistyksiin kuuluvan Uukuniemen Vasukkaiden hallituksessa alusta alkaen ja puheenjohtajana 6 vuotta. Yhdistyksen järjestämässä maan suurimmassa mökkiläistapahtumassa Kesäsensseissä hän on ollut usean vuoden ajan promoottorina. Vasukkaiden ansiolistaan kuuluu mm. katuvalojen hankkiminen Uukuniemen kirkonkylälle ja leirintäalueen toiminnan turvaaminen vaikeana väliaikana.

Kun Uukuniemen koulu lakkautettiin, oli Ulmanen tovereidensa kanssa kokoamassa ryhmää, joka pani koulutilat hyödyttämään maaseutua Kummunkorkea Koulu OY:n puitteissa. Ulmanen on yhtiön hallituksen puheenjohtaja.

Naisyrittäjyyskeskus ry:n puheenjohtaja ja Yrittäjänaisten puheenjohtajistoon sekä UN Womeniin kuulunut yrityskoulutuskonsultti Ulmanen antaa mallia tuhansille muille mökkiläisille, mitä rakkaus mökkialueeseen, maaseutuun ja saaristoon voi parhaimmillaan olla.

Saaristo-osakunta Parikkala on vesistörikas mökkikunta, jossa on ollut jo vuosia aktiivinen mökkiläistoimikunta. Mökkien säännöllisiä käyttäjiä on 7 200.

MA

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>