Lehdistä saksittua

Lehdistä saksittua

Teen tavallisia kotiruokia ja paistan vaaleaa leipää ja sämpylöitä.
Välipalaksi teen pannareita, kiisseleitä, vispipuuroa, mustikkarahkaa, hän
luettelee ensiksi mieleen tulevaa.
Kirsti Kaijanen Etelä-Saimaa 5.10.2006

Yläaste siirtyi Kesälahdelta Parikkalaan ja koulumatka on nyt puolitoista tuntia yhteen suuntaan, kun asutaan Uukuniemen kirkolla eli ihan peräkylällä. Onneksi kuljetus on vielä ilmainen.
Vuokko ja Teija Tiitta 15v. Helsingin Sanomat 28.9.2008

Entisen Uukuniemen Niukkalassa väki vaikuttaa eloonsa tyytyväiseltä parikkalalaisena.
Parikkalan-Rautjärven Sanomat 13.10.2008

Sukset tahtovat mennä väkisin ristiin, niin kova vilske käy Uukuniemen koulun pihassa Parikkalassa. Koulu seisoo Kummun kylän keskellä vaaran laella, ja hiihtomaastot alkavat heti pihasta.
Helsingin Sanomat 20.2.2006

Lappeenrantalainen Olli Kokko on saanut Parikkalan Uukuniemeltä valtavan suuren ahvenen.
Ahvenella on painoa 2,324 kiloa ja pituutta 59-senttiä. Kalan vatsa oli täpösen täynnä mätiä. Kokko sai ahvenen 2. toukokuuta Uukuniemen Pyhäjärvestä 65 millin verkolla, noin neljän metrin syvyydestä, läheltä mökkirantaa
Etelä-Saimaa 22.5.2008

Jos palvelut yksi toisensa jälkeen lähtevät, kuka tänne tulee talveksi hytisemään. Alue jää kesäasukkaiden varaan.
Andreas Hänninen Itä-Savo 2.10.2008

Uukuniemen koulun lakkautuksen ainoa säästö syntyisi kiinteistökuluista, joiden sijaan tulisi lisää kuljetuskustannuksia.
Itä-Savo 10.10.2008

Alueellista tasapainoista politiikkaa tekee myös laaja 35-paikkainen valtuusto. Tulevissa kunnallisvaaleissa nähdään, säilyykö tasapuolinen edustajien aluejako, kun palataan 27-paikkaiseen valtuustoon. Reuna-alueista on kuitenkin pidettävä erityishuolta, tai ne tyhjentyvät asukkaista kuin pajatsojen takaressut.
Etelä-Saimaa 10.3.2008

Tämän syksyn karhujahdin päätti Uukuniemellä Niukkalassa viime tiistaina kaadettu 115 kiloa painanut uroskarhu.Jäljistä päätellen se on yksi Uukuniemellä heinäpaaleja rikkoneesta nelikosta.
Parikkalan-Rautjärven sanomat 22.9.2008

Maaseutuyrityksen johtaminen on haastavaa, sillä toimintaympäristö on jatkuvassa muutoksessa. Toisaalta yrityksen omat, sisäiset tekijät vaikuttavat merkittävästi siihen, miten yritys voi näitä muutoksia hyvödyntää ja hallita.
Maaseudun tiede3/2008

Melkoinen petolandiahan tämä on. Laskennoissa todettiin, että koko kunnan alueella on noin 30 hirveä. Karhuja laskettiin 26 plus nämä sudet päälle.
Ilkka Tiainen Itä-Savo 18.10.2008

Edelleen kuntaväelle on epäselvää miten paljon kylätoiminta ja paikalliskehittäminen ovat menneet eteenpäin.
Riitta Bagge Maaseudun tulevaisuus 1.10.2008

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>