Lehdistä saksittua

Papinniemen leirintäalue ja nuorten yrittäjien, Joonas Karhisen, Paavo Auvisen, Tuomas Tiaisen ja Jesse Korhosen toiminta on saanut kiitosta monilla julkisilla keskustelupalstoilla. Viimeisin ylistys löytyy juuri ilmestyneen Caravan 5/2012 –lehden sivuilta, jossa Jukka Heikkinen kirjoittaa otsikoiden Ihana Papinniemi seuraavasti:
-Me vietimme juhannusta Uukuniemen Papinniemessä. Paikka oli alueena mahtava, leiripaikat kahden veden välisellä kannaksella pitkän hiekkarannan äärellä Pyhäjärven rannassa. Sosiaali- ja leiritilat uudet ja siistit. On ravinto- ja juomapuoltakin tarjolla. Saunaakin voi vuokrata. Nuoret yrittäjät erittäin ystävällisiä ja palvelevia. Niukkalan kylällä Papinniemeen mennessä hyvä Sale, josta voi täydentää varastoja. Opasteet ja tarkemmat tiedotteet löytyvät leirintäoppaastamme.
Suosittelen lämpimästi!
Jukka Heikk1nen
Caravan –lehti on vuonna 1964 perustetun SF-Caravan Ry:n julkaisema jäsenlehti, jonka painos on noin 65.000 kpl. Jäseniä yhdistyksessä on lähes 60.000 henkilöä. Liikenteessä karavaanarit tunnistaa vaunuun tai autoon kiinnitetyistä jäsentarroista.
Sah

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>