Lapset valloittivat Niukkalan seurakuntatalon

Parikkalan seurakunnan päiväkerhotyön painopiste on nyt Uukuniemellä. Pari viikkoa sitten alkaneeseen päiväkerhossa aloitti kolmetoista reipasta kerholaista. Päiväkerho kokoontuu Niukkalassa kaksi kertaa viikossa pari tuntia kerrallaan ti ja to. Ohjaajina mainiot lastenohjaajat Sisko Matikainen ja Seija Jäppinen.
– Odotimme innolla ja uteliaana kerhontyön alkamista, kertoivat Sisko ja Seija.
Kirkon lapsityön, johon päiväkerhokin kuuluu, valtakunnallinen teema on tänä vuonna Lapsella on oikeus pyhään.Sen voisi pelkistää; lapsella on kokea olevansa odotettu ja tervetullut seurakuntaan omana itsenään.Teemavuoden taustalla koko Suomen yhteinen juhlavuosi YK.n lasten oikeuksien sopimuksen täyttäessä 20 vuotta.
http://evl.fi/EVLUutiset
Vanhemmille järjestetään lähiviikkoina avoimien ovien iltapäivä.Suunnitteilla on syksyllä myös perhekirkkotuokio kaikille seurakuntalaisille lounaineen.

Uukuniemi on saanut myös uuden pyhäkoulun opettajan, Sofia Ainalan.Hän on käynyt luterilaisen kirkon pyhäkoulun opettajan koulutuksen Inkerin kirkossa.
Pyhäkoulu kokoontuu Ainaloilla Uukuniemen kirkonkylällä kaksi kertaa kuukaudessa. Seuraavan kerran su 13.9 klo 11.osoitteessa Kolkutniementie 182.

Naisten saunailta to 17.9. klo 18 alkaen kesäkodilla Kirkkolammen rannalla.
Saunamestareiden lisäksi mukana on pastori Heli Melanen. Hänen juurensa löytyvät Uukuniemen edustalta, Martinan saaresta.

Miesten piiri ja saunailta Kesäkodilla perjantaisin pe klo 18 alkaen. Saunamajurina toimii Heikki Melanen.

Saunailtoihin sekä muihin tilaisuuksiin myös vapaa-ajan asukkaat lämpimästi tervetulleita!

Uukuniemen alueen pappina sekä aikuistyössä työskentelee Pohjanmaalta kotoisin oleva pastori Antti Vasuri.Hän on myös myös kielitieteilijä, asunut Saksassa,joten tulkkausapua saksaksi ja ruotsiksi.

Miehen valinnat -tapahtuma Joutsenohallissa

Lappeenrannassa järjestetään jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen miehille oma tapahtuma tiistaina 15.9.09 klo 18. Tapahtuman otsikkona on Miehen valinnat. Paikkana on viime vuoden lopulla valmistunut Joutsenohalli, Penttiläntie 17.Puheenvuoroja käyttävät valtiopäiväneuvos Mikko Pesälä, hiippakuntasihteeri Matti Boisman ja ay-aktiivi Pertti Lallo.

Mikko Pesälä oli kansanedustajana peräti 24 vuoden ajan vuosina 1975-1999. Hän toiminut myös maatalousministerinä sekä eduskunnan varapuhemiehenä. Matti Boisman on koulutukseltaan nuorisotyönohjaaja ja diakoni, joka työskenteli ennen eläkkeelle jäämistään hiippakuntasihteerinä Mikkelin tuomiokapitulissa. Pertti Lallo on tehnyt puolestaan elämäntyönsä puunjalostusteollisuuden palveluksessa.

Tilaisuuden musiikista vastaa Perinnesoittokunta. Ilta päättyy ehtoollisen viettoon piispa Seppo Häkkisen johdolla. Ennen varsinaisen tilaisuuden alkamista on ruokatarjoilu klo 17 lähtien ja itse tapahtuma alkaa klo 18. Järjestäjinä ovat Lappeenrannan ja Imatran rovastikuntien seurakunnat.
Kimppakyydit käyttöön.

Hyvää syksyä, pidetään huolta toisistamme, terveisin Maija Ala-Nikkola
Parikkalan seurakunnan aikuis- päiväkerho- sekä pyhäkoulutyöstä vastaava
työntekijä (25.7.2010 saakka)040 5616843 maija.ala-nikkola@evl.fi

Lisää ev.lut.kirkon asiaa os.http://www.kotimaa24.fi/

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>