Lantec Oy:n pienrautamyynti siirtyy muun rakennusmyynnin yhteyteen

Lantec Oy:n Niukkalan myymälä palvelee jatkossa atk- ja valvontakamera-asioissa. Pienrautamyynti keskitetään muun rakennustarvikemyynnin yhteyteen Niukkalantie 1005:een. Muutos toteutetaan loppuvuoden aikana. Kattavan pienrautavalikoiman ylläpito kahdessa paikassa on hankalaa, ja asiakkaiden keskuudessa on ollut epätietoisuutta valikoimasta, koska tarvikkeita on ollut kahdessa paikassa, kertoo Mika Berg Lantec Oy:stä muutoksen syistä.

Niukkalan myymälä on avoinna jatkossa sopimuksen mukaan. Asiakas voi etukäteen sopia asentajien kanssa esim. tietokoneen tuomisesta korjattavaksi. Näin on toimittu tähänkin asti, koska torstain aukioloaika ei ole sopinut kaikille.

Rakennustarvikemyynti palvelee Mika Bergin maatilan yhteydessä. Maatilan vanha navetta on saneerattu rakennustarvikemyynnin tarpeisiin. Rakennustarvikemyynti toimii siten, että asiakkaat yleensä soittavat minulle etukäteen ja sovimme koska he tulevat noutamaan tarvikkeita. Myös sähköpostitse tulee tarjouspyyntöjä ja tilauksia, Mika Berg kertoo.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>