Koulupäätös muuttui eskarilaisten osalta

Kiteen kaupungin sivistyslautakunta päätti tänään pidetyssä kokouksessa, että kaikki maksuttomien koulukyytien piirissä Kesälahden koulussa nyt olevat saavat maksuttomat kyydit peruskoulun loppuun saakka. Käytännössä tämä merkitsee, että aiemmasta päätöksestä poiketen myös nyt esiopetuksessa olevat pysyvät maksuttomien koulukyytien joukossa myös jatkossa.

Sivistyslautakunta äänesti päätöksestä. Esityksen mukaan tammikuinen päätös pysyisi voimassa, mutta tästä poikkeava esitys voitti äänestyksen 5-4 puheenjohtaja Erkki Arovainion (ps.) äänen ratkaistessa äänestyksen. Äänestyksen jälkeen huomattiin kuitenkin että poikkeavasta esityksestä puuttui yksi sana, joten muotovirheen vuoksi tammikuinen päätös ei muuttunut käytännössä muutoin kuin esiopetuksessa nyt olevien osalta.

Erkki Arovainio kertoo Uukuniemi.infolle, että tavoitteena olisi että maksu koulukyydeistä olisi korkeintaan nimellinen, esim. joitakin kymppejä vuodessa.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>