Koulupäätös Kesälahden sivistyslautakunnassa

Kesälahden kunnan sivistyslautakunta kokoontuu tänä iltana klo 17.30 alkaen kokoukseen, jossa käsitellään mm. uukuniemeläisten lasten koulukyytien kustantamista. Mikäli sivistyslautakunta hyväksyy hakemukset kyytien järjestämisestä, siirtyvät oppilaat ensi syksystä alkaen Kesälahden esikouluun ja ala- sekä yläasteelle. Hakemuksia on tullut tähän mennessä 38 oppilaasta, mutta mikäli päätös on myönteinen, oppilaaksi voi hakeutua vielä myöhemminkin keväällä ja kesällä.

Sivistysjohtaja Mikko Sairanen on kutsunut uudet oppilaat vanhempineen tutustumiskäynnille Kesälahden kouluihin jo huomenna torstaina. Kutsut on lähetetty kirjeitse viikko-pari sitten. Tilaisuus perutaan mikäli sivistyslautakunnan päätös on kielteinen. Uukuniemi.info seuraa tilannetta keskiviikkoillan ajan ja tiedottaa heti kun päätös on tiedossa.

MB

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>