Kesäsenssien teemana vapaa-ajan asuminen ja ympäristö

Uukuniemen vapaa-ajan asukkaiden järjestämät Senssit järjestetään heinäkuun 4.päivänä.Tapahtumapaikkana jälleen Rajapirtti ja läheinen urheilukenttä Uukuniemellä.
Senssien teemana on tänä kesänä vapaa-ajan asuminen ja ympäristö, kuten huussi ja jäteasiat, järvi- ja kaivovesien laatu, kalastus, reiti ja veneily sekä kotitalousvähennys ja mökkiläisille palveluja tarjoavat yrittäjät.
Senssiryhmään kuuluvat Mirja Ulmanen, Markku Uimonen, Sakari Hämäläinen ja Tom Ehnberg.
Senssien ohjelma on parhaillaan työn alla.Juhlien järjestelyjen kehittymistä voi seurata Vasukkaiden uusituilta nettisivuilta, www.vasukkaat.fi. Ideat ovat tervetulleita, viestittää senssien valmistelijaryhmä.
Sensseillä on paikallisilla yrittäjillä mahdollisuuus myydä ja esitellä omia tuotteita. Myyntipaikka kannattaakin varata ajoissa!
Uukuniemen Kesäsenssit on kaikenikäisten vapaa-ajan asukkaiden ja kuntalaisten kesäpäivä, jossa tavataan tuttuja, maistellaan paikallisia herkkuja ja rentoudutaan hyvän ohjelman parissa.

Vapaa-asukkaat ry hallituksen jäsenet, tarkemmat yhteystiedot Vasukkaiden sivuilla:
Markku Uimonen puheenjohtaja
Pirkko Fihlman varapuheenjohtaja
Mirja Ulmanen sihteeri, tiedotus
Juhani Saharinen jäsenasiat
Maiju Hannonen
Kalervo Ikonen
Raija Tiainen

Varajäsenet
Sakari Hämäläinen, Tom Ehnberg ja Eila Mäkelä

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>