Kesälehti 2011

Kesälehti 2011 on ilmestynyt ja jakelussa tämän viikon puolivälissä Parikkalan kunnan pohjoispäässä. Lehti jaetaan jokaiseen vakituisen ja kesäasukkaan postilaatikkoon entisten Uukuniemen ja pääosin Saaren kunnan alueella. Kesän ajan lehteä on saatavana mm. Niukkalan kaupassa, Uukuniemen kirjastossa ja Papinniemen leirintäalueella. Edellisten vuosien tapaan lehti postitetaan osoitteellisena joidenkin yhdistysten jäsenluettelon mukaan.
Kesälehti sisältää Parikkalan alueen kesän tapahtumakalenterin, yhdistysten tapahtumatiedotteita ja kunnan sekä seurakunnan palstat. Lisäksi lehti on paikkakuntalaisille ja kesäasukkaille suunnattu monien yritysten ilmoituskanava ja toimii koko kesän ajan myös palvelu- ja numerohakemistona. Tämän vuoden kansikuva on otettu Suitsan saaren rannalta Närsäkkälän selän suuntaan.
Sah

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>