Kesäkauden päättäjäistapahtuma Riento Papinniemessä

Papinniemen leirintäalueella tullaan järjestämään elokuun viimeisenä päivänä kesäkauden päättäjäistapahtuma Riento, jolloin Pyhäjärven rannalla luodaan tunnelmaa niin musiikin kuin valotaiteen kautta. Esiintymään ovat saapumassa helsinkiläinen poplaulajatar Anna Inginmaa, DJ Kiilo sekä viiltävää punkhenkistä rockia esittävä TuomasKuona. Jalalla pääsee siis varmasti pistämään koreaksi. Myös sauna pidetään lämpimänä illanmittaan ja niillä jotka eivät vielä ole päässeet osallisiksi leirintäalueen keittiön antimista saavat vielä mahdollisuuden maistaa uukuniemeläistä biisonia ja lammasta. Tapahtuma järjestetään puhtaasta tekemisen- ja tarjoamisen ilosta – ilman tuotantokoneistoja, ihmiseltä ihmiselle.

Tapahtuman pääsymaksu on 7 euroa, joka maksetaan portilla. Telttailu alueella on tapahtuman aikaan ilmaista. Kesäkauden päättäjäistapahtuma Riento papinniemen leirintäalueella 31.8. klo.17 eteenpäin.

SMM

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>