Kartassa nyt myös pinnanmuodot

Uukuniemi.info:n kartta on pävitetty uuteen versioon. Mukana on nyt myös pinnanmuodot esittävä maastokartta.

Satelliittikuvien puolelle on hiljattain tullut aiempaa tarkempia satelliittikuvia myös luovutetuilta alueilta. Rajan takaa tosin ei juuri muuta näytä löytyvän kuin metsää ja vesistöjä. Mensuvaaran entinen lentokenttä erottuu edelleen selkeästi. Sikopohjan/Parikan alueella Parikanjärven etelärannalla entisen orpokodin kohdalla näkyy paljon venäläisten kesämökkejä. Näiden lisäksi yksittäisiä rakennuksia erottuu sieltä täältä. On hyvä muistaa, että puiden lehvästön seasta eivät aivan kaikki rakennukset tällä tarkkuudella näy. Esimerkiksi Papinniemen leirintäaluea maastoutuu niin hyvin, että sitä ei erota ollenkaan.

Karttaan pääset sivuston yläreunasta tai seuraavasta linkistä:
www.uukuniemi.info/kartta

Karttatyyppi (Kartta, satelliitti, hybridi, maasto) valitaan kartan oikeasta yläreunasta. Vasemmasta reunasta löytyvät zoomaus ja liikuttelupainikkeet. Vinkki: Karttaa voi liikutella myös klikkaamalla hiiren nappi pohjaan kartan päällä ja liikuttamalla hiirtä samalla, kun hiiren nappi on pohjassa. Mikäli hiiressäsi on vieritysrulla, niin zoomaus onnistuu vieritysrullan avulla, kun viet ensin hiiren kartan päälle.

LH

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>