Haku Kesälahden esikouluun ja perusopetukseen käynnissä

Kesälahden koulun esiopetukseen ja perusopetukseen ensi syksynä tulevia uusia oppilaita pyydetään ottamaan yhteyttä Kesälahden kunnan sivistysosastolle lähiaikoina, jotta hakemuslomakkeet tiedetään postittaa uusien oppilaiden vanhemmille. Mikäli oppilas on jo esiopetuksessa Kesälahdella, ei yhteyttä tarvitse ottaa vaan kunta lähettää automaattisesti hakemuslomakkeet ykkösluokalle siirtymistä varten.

Myös uudet, muiden luokkien oppilaat voivat hakea oppilaspaikkaa Kesälahden kunnasta. Kesälahden kunta kustantaa entisen käytännön mukaisesti koulukuljetukset myös Uukuniemeltä tuleville oppilaille.

Kesälahden kunnan sivistysjohtaja Mikko Sairanen kertoo Uukuniemi.infolle, että Kesälahden kunta on asettanut Kiteen kanssa käytävien kuntaliitosneuvottelujen yhdeksi neuvottelutavoitteeksi sen, että uukuniemeläiset oppilaat voivat jatkaa koulua Kesälahdella. Asia on edennyt liitosneuvotteluissa hyvässä hengessä.

Hakemuksia voi tilata Kesälahden kunnan sivistysosastosta Pirjo Kaksoselta, puh. 040 105 2104 tai sähköposti pirjo.kaksonen@kesalahti.fi.

MB

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>