Alexander-tekniikan kursseja kesällä Uukuniemellä

Uukuniemellä, järjestetään jälleen ensi kesänä Alexander-tekniikan kursseja.
Kahtena aiempana vuonna kurssit ovat olleet suosittuja, ja palaute niin kurssin sisällön kuin ympäristönkin suhteen on ollut hyvin myönteistä. Tulevana kesänä kurssitarjonta laajenee, nyt on mahdollisuus valita joko suppeampi peruskurssi tai laajempi intensiivikurssi. Esim. peruskurssi toimii hyvänä johdantona niille, jotka haluavat tutustua Alexander-tekniikkaan ja sen mahdollisuuksiin.

Kurssit pidetään 23.-25.7. (peruskurssi) ja 25.-30.7. (intensiivikurssi). Kurssin vetäjänä toimii – edellisvuosien tapaan – Alexander-tekniikan opettaja Päivi Saraste Kuopiosta.
Työskentely tapahtuu ryhmässä. Kurssipaikkana on Lehtolan talo Uukuniemen kirkonkylässä, jossa myös majoittuminen ja ruokailu on mahdollista.

Lisätietoja saa Päivi Sarasteelta, puh. 050-5188057, paivi@kuopionalexandertekniikka.fi.
Kursseille voidaan ottaa vain rajoitettu määrä tulijoita, joten varaa paikkasi ajoissa.

PT

———————————–

Mitä on Alexander-tekniikka?

Alexander-tekniikan avulla opitaan ymmärtämään kehon ja mielen välistä yhteyttä.
Tietoisella ajattelulla voidaan muuttaa haitallisia tottumuksia ja vapautua kehossa
olevista kroonisista, olemista ja toimintaa haittaavista jännityksistä.

Työskentelyssä on keskeistä Alexander-tekniikan periaatteisiin tutustuminen ja niiden toimivuuden kokeileminen erilaisissa yksinkertaisissa käytännön toimissa.
Tavoitteena on lisätä tietoisuutta omista reaktiomalleista ja löytää mahdollisuuksia toimia taloudelli-semmalla ja tasapainoisemmalla tavalla.

Alexander-tekniikkaa hyödyntävät monet ammattiryhmät, jotka käyttävät työkseen omaa laulu- tai puheääntään. Sitä on sovellettu myös muilla aloilla, mm. ratsastuksessa.
Työskentelystä voi kuitenkin hyötyä kuka tahansa. Siitä voi löytää apua esim. selkä- ja niska-hartiavaivoihin, stressitilanteissa selviytymiseen, parempaan jaksamiseen tai suoritustason parantamiseen (työ /harrastukset).

Lisätietoja:
www.finstat.fi (Suomen Alexander-tekniikan opettajien yhdistyksen kotisivut)
www.kuopionalexandertekniikka.fi (Päivi Sarasteen kotisivut)

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>