UUDISTUNEESSA PAPINNIEMESSÄ TIEDOSSA TOIMELIAS KESÄ

Uukuniemeläiset nuoret miehet olivat huolissaan Papinniemen leirintäalueen kohtalosta, ja päättivät ryhtyä tuumasta toimeen. Paavo Auvinen, Tuomas Tiainen ja Joonas Karhinen perustivat Papinniemi camping -matkailuosuuskunnan ja ryhtyivät puuhaamaan toimintaa Uukuniemen upealle hiekkarannalle. Papinniemestä edellisenä kesänä vastannut Niko Hälvä oli pojille suurena apuna oman yritystoiminnan aloittamisessa. Jyväskylässä Tiimi-akatemiassa opiskelevalle Joonas Karhiselle yrittäjyys on opintojen puolesta tuttua, joten aivan ilman omaa kokemusta eivät pojat ole liikkeellä.

Vaikka matkailijoita onkin Papinniemessä käynyt jo pääsiäisestä asti, leirintäalueen viralliset avajaiset järjestetään 28.5. ja tuolloin tiedossa on saunomisen ja ilmaisen kahvitarjoilun lisäksi musiikkiesityksiä ja beach-volley -turnaus. Päivän päätteeksi voivat halukkaat jatkaa illanviettoa vielä beach-partyjen merkeissä.

Keskikesällä Papinniemessä herätetään henkiin vanhoja perinteitä juhannusjuhlien yhteydessä. Uukuniemen historia -kirjasta löytyneen, 1920-luvulta peräisin olevan, kesäjuhlien ohjelman innoittamana juhannusaattona järjestetään Uukuniemeläisille yhdistyksille leikkimielinen kisailu perinteisten juhannuskokon ja musiikin lisäksi.

Maalaistori, rantakalailtoja, biisoniburgereiden grillausta, kalastusmatkailua ja laituritanssit. Kaikkea tätä on tiedossa Papinniemen kesässä. Uudet yrittäjät toivoisivatkin, että myös paikalliset innostuisivat käyttämään enemmän lähiseudun virkistysmahdollisuuksia. He uskovat valmiiden piknic -korien, sekä kesän aikana uudistuvan lasten leikkialueen alentavan kynnystä tulla rentoutumaan vaikka vain päiväksi. “Me Papparin pojat toivomme, että kaikki viihtyisivät täällä Papinniemessä entistäkin paremmin!”

Tarkempaa tietoa Papinniemicamping -osuuskunnan toiminnasta ja sen tarjoamista palveluista löytyy kotisivuilta: www.papinniemicamping.com Toki voi myös piipahtaa paikan päällä jututtamassa reippaita nuoria, sillä he kuuntelevat palautetta ja vastaavat kysymyksiin mielellään myös henkilökohtaisesti.

ML

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>