MARTTOJEN KESÄTOIMINTAA

Uukuniemen Martat Jätteenlajittelu-asialla Sensseillä 4.7.2009

Marttojen osastolla on esillä ajankohtaista tietoa jäteasioista. Asiantuntija-apua antaa Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy:stä Mari Ilvonen. Lisäksi paikalla voi osallistua ongelmajätekyselyyn, ja osallistuneiden kesken arvotaan hyviä palkintoja. Uukuniemeläiseen tapaan on myös arpajaiset. Tervetuloa osastollemme perehtymään jäteasioihin!

Marttojen kesäretki merelliseen Kotkaan 15.8.2009

Tervetuloa mukaan kesäretkelle Kotkaan! Ohjelmassa on tutustuminen Merikeskus Vellamoon,ruokailu Wanhassa Fiskarissa, tutustumiskäynnit Kotkan tunnettuihin puistoihin : vesipuisto Sapokkaan ja yrtti- ja rohdospuisto Reduttiin.
Osallistumismaksu jäseniltä on 60 euroa ja muilta 90 euroa. Maksuun kuuluu linja-autokuljetus Niukkalasta, ohjelmassa olevat käynnit ja opastus. Retki on Etelä-Karjalan Marttapiirin yhteinen, ja mukaan mahtuu vielä 12 osallistujaa Uukuniemeltä. Ilmoittaudu pikaisesti Eeva-Liisa Hämäläiselle puh. 0400 627 355, viimeinen sitova ilmoittautumispäivä on kesäkuun 26.s.

Marttojen 1. kesätori on keskiviikkona 1.heinäkuuta kirkonkylällä ja toinen kesätori lauantaina 18.7 samoin kirkonkylän torikatoksessa.

Marttatoiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä puheenjohtaja Armi Käppiin puh. 040 589 8345.

Irmeli Tiainen, tiedottaja

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>