Ladut hiihtokunnossa Uukuniemen kirkolla

Uukuniemen kirkonkylän hiihtolatu on jälleen avattu.

Hiihdettävät ladut ovat 1 ja 5 km pituiset ja ne voi kiertää perinteisellä ja vapaalla tyylillä. Ladun kulkevat pääasiassa viimevuotisia reittejä.

– Tänä vuonna hiihtämään päästiin kuukautta viime vuotista myöhemmin, joten viime vuoden suoritusten määrä (620) tuntuu ehkä liian kovalta tavoitteelta, toteaa tänäkin vuonna latumestarina toimiva Erkki Pöllänen

– Lunta on tullut kerralla hiukan liikaa ja uralle taipuneet puut ovat aiheuttaneet ylimääräistä työtä ladunpitäjille, mutta vaikeuksista huolimatta ladut pyritään pitämään hyvässä kunnossa. Hiihtäjien toivotaan laittavan nimensä suoritusvihkoon, joka sijaitsee Nuorisoseuran talon varastorakennuksen seinällä latukartan vieressä, jatkaa Erkki Pöllänen.

Laduille voi lähteä seurantalon pihasta. Kunta osallistuu pienellä panoksella latujen ylläpitoon, mutta pääasiassa ne pidetään kuitenkin kunnossa talkoovoimin.

JL

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>