Haitarimusiikkia ja biisonikeittoa

Viime lauantaina tarjoiltiin Nuorisoseuran talolla biisonikeittoa ja tunnelmasta vastasi haitarinsoittaja Kimmo Viinanen. Kaunista myöhäistä iltapäivää vietettiin leppoisissa tunnelmissa höyryävän biisonikeiton ja tuttavien kanssa rupattelun merkeissä.

Tapahtuman oli ideoinut taksiyrittäjä Pekka Tiitta ja biisonifarmari Olli Hälvä, jotka yhteisvoimin päättivät toteuttaa vapaamuotoisen illanvieton. Toimittaja ja Simpeleen nuorisoseuran puheenjohtaja Anne Uppman taas keksi pyytää Kimmo Viinasta tapahtuman esiintyjäksi, sillä Viinanen toimii Simpeleen nuorisoseuran sihteerinä. Haitarinsoitto on Viinasen pitkäaikainen harrastus ja Simpeleen nuorisoseuran jäsenenä hän on ollut jo 30 vuoden ajan. Paikalla oli tämän yhteistyön johdosta useita Simpeleen nuorisoseuran jäseniä sekä muutama Uukuniemen haaran edustajakin.

SMM

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>