UnU jatkaa uusin voimin

Uukuniemen Urheilijat piti vuosikokoustaan Hoviselän kahvilalla tiistai-iltana. Seuran toiminnan jatkumisesta on ollut liikkeellä monenlaisia huhuja. On puhuttu mahdollisesta sulautumisesta Parikkalan Urheilijoihin tai toiminnan lopettamisesta ja seuran siirtämisestä “pöytälaatikkoon”.

Illan kokouksessa ei kuitenkaan lopettaminen enää ollut asialistalla vaan toimintaa pyritään jatkamaan entistä pirteämmin. Ensi vuoden toimintasuunnitelmaan sisältyi perinteisten yleisurheilu- ja hiihtolajien lisäksi myös seuran puitteissa mittava investointi Rajapirtin kuntoilutilaan.
Seuran talous on tasapainossa ja investoinnin omarahoitus voidaan kattaa omista säästöistä. Kuntosalihankkeen puuhamiehenä ollut Vesa Berg esitteli seikkaperäisesti investoinnin sisällön. Kuntosali erotetaan sermeillä salin muusta osasta, jolloin se ei häiritse tilan muuta nykyistä käyttöä. Investoinnin toteutumisen edellytyksenä on sille haettava Leader rahoitus. Päätöstä tuesta odotellaan vielä tämän vuoden puolella. Hankkeen kustannusarvio on 12675 euroa, josta mahdollisen tuen osuus 50%.

Martti Lemetyisestä seuran kunniapuheenjohtaja

Ritva Piipponen toi kokoukselle esityksen seuran pitkäaikaisen puheenjohtajan ja puuhamiehen valitsemisesta seuran kunniapuheenjohtajaksi. Kokous oli yksimielisesti esityksen kannalla.

Katri Leväsestä uusi seuran puheenjohtaja

Seuran toimintaa jatkuu naiskomennossa kokouksen valittua uudeksi puheenjohtajaksi äskettäin paikkakunnalle muuttaneen Katri Leväsen.

– Kiitän luottamuksesta valintani johdosta. Toivon, että voin tuoda jotain uutta pitkät perinteet omaavan seuran toimintaan. Puheenjohtaja ei kuitenkaan johda seuraa yksin, vaan tarvitsee ympärilleen aktiivisen ryhmän asiasta innostuneita toimijoita, toteaa Katri Levänen.

Seuran johtokuntaan valittiin Martti Lemetyinen, Eerik Tynkkynen, Tuomas Tiainen, Paavo Auvinen, Heidi Melanen ja Jesse Korhonen.

Vuosikokouksessa puhetta johti Reijo Rinkinen Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry:stä ja sihteerinä toimi Vesa Berg. Kokoukseen osallistui n. 15 seuran jäsentä.

JL

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>