Uukuniemen Osuuspankissa viime hetken muutoksia

Uukuniemen Osuuspankissa tapahtuu vielä viimeisiä muutoksia ennen 1.10.2013 voimaan tulevaa yhteenliittymistä Kesälahden Osuuspankin kanssa. Ensimmäinen näkyvä muutos on 23.9.2013 tehtävä konttoriremontti,jossa pankkisalia ehostetaan uuteen uskoon. Toinen muutos koskee 30.9.2013 alkaen kassapalveluiden aukioloaikoja. Tästä päivämäärästä alkaen kassapalvelut ovat auki klo 9-13. Asiakaskäyttäytymisessä on tapahtunut viime vuosina merkittäviä muutoksia. Kassa-asiointi on vähentynyt, ja yhä useampi asiakas kaipaa asiantuntijapalveluita.

– Sekä remontti että kassapalveluaikojen uudistaminen ovat osa uudistusta, jolla pystymme vastaamaan paremmin asiakaskysynnän muutoksiin, toteaa Kesälahden ja Uukuniemen Osuuspankkien toimitusjohtaja Toni Ruokanen.

– Näillä muutoksilla pystymme tarjoamaan niin sanotut asiantuntijapalvelut, eli luotto-, sijoitus-, vakuutus- ja maksulikeneuvottelut sekä lainopilliset palvelut rauhallisissa ja asianmukaisissa tiloissa ajanvarauksella, ilman häiriötekijöitä. Jatkossa omia talouteen, rahaan ja terveyteen liittyviä asioita ei tarvitse hoitaa enää julkisesti tiskillä, vaan ne pystytään hoitamaan yksityisesti asianmukaisissa tiloissa iltapäivällä ajanvarauksella. Kassalla hoidetaan jatkossa vain raha- ja maksuliikenne. Tätä muutosta on suunniteltu pitkälti toista vuotta, jo kauan ennen yhdistymiskeskusteluita. Karkeasti sanoen aamulla palvellaan kassassa ja iltapäivällä asiantuntijapalveluissa. Asiantuntijapalveluita tarjoamme kysynnän mukaan, mutta kassapalvelut tarjoamme päivittäin.

– Valitettavasti tämä muutos jäi minusta johtuen näin myöhäiseksi, ensin valintani Kesälahden toimitusjohtajaksi aiheutti melkoisia aikatauluhaasteita, ja viimeiset viikot olen ollut sairauslomalla ja yrittänyt parhaani mukaan työskennellä etäyhteyksien avulla.

Jos joku on ihmetellyt Ruokasen poissaoloa, sai hän elokuussa sääreensä kovan iskun, ja iskussa tulleen pienen ihorikon kautta sääreen oli päässyt ns. ”lihansyöjäbakteeri”, joka vaati leikkaushoitoa ja lisäksi pitkän sairaalahoitojakson. Fyysisesti Ruokanen pääsee palaamaan työpaikalle lokakuun alkupuolella.

Kolmantena muutoksena tulee näkymään pankin puhelinnumeron muuttuminen 28.10.2013 alkaen. Muutoksessa konttori liittyy samaan palvelunumerosarjaan Kesälahden konttorin kanssa. Uusi puhelinnumero takaa sen, että puhelu päättyy aina vastaukseen tai mahdollisuuteen jättää soittopyyntö. Samaan numeroon saatetaan vastata niin Uukuniemellä kuin Kesälahdellakin

– Olemme yhtä pankkia, vaikka toimimme kahdessa konttorissa. Mielestäni asiakkaan kannalta olennaisinta on se, että hänen asiansa tulee hoidettua, ei se, missä asia hoidetaan. Esimerkiksi Tarjan (Pulkkinen) ollessa Uukuniemellä varattuna neuvottelussa, joku Kesälahden konttorissa vastaa puhelimeen. Tarkoitus on, että kun asiakas on edessä, ei puhelin saa häiritä asiakaskohtaamista, vaan asiakas saa ansaitsemaansa palvelua, jatkaa Ruokanen.

Neljäntenä, muttei vähäisimpänä muutoksena pankissa tulee näkymään pitkäaikaisen työntekijän Eila Pennasen eläköityminen. Eilan viimeinen työpäivä pankin palveluksessa on 30.9.2013.

– Eilan mukana lähtee valtavasti tietotaitoa ja paikallistuntemusta. Uskon, että Eilan poisjäännistä huolimatta pystymme nyt tehtävillä uudistuksilla parantamaan palvelumme ja asiakaskohtaamistemme laatua, ja huolehtimaan asiakkaidemme pankki- ja vakuutusasioista entistä paremmin, kertoo toimitusjohtaja Toni Ruokanen.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>