SANTTU ILJUSKIN HELSINGIN OP-PANKKIIN

Uukuniemen Osuuspankkiin viime talvena valittu toimitusjohtaja Santtu Iljuskin siirtyy marraskuun alusta sijoituspäälliköksi Helsingin OP-Pankkiin. Santtu Iljuskin kertoo saaneensa tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Uudessa tehtävässä Iljuskinin vastuulle tulee asiakkaiden sijoitussalkkujen hoitaminen. Iljuskin kertoo viihtyneensä erinomaisesti Uukuniemellä. Paikkakunnan toimeliaisuus on yllättänyt positiivisesti. Luottojen kysyntä on piristynyt kevään ja kesän aikana. Myös asiakas- ja talletusmäärät ovat kasvaneet.

Uukuniemen Osuuspankin hallitus on laittanut toimitusjohtajan paikan hakuun. Hallintoneuvostolle osoitetut hakemukset tulee jättää sähköisesti tai kirjeitse viimeistään sunnuntaina 7. elokuuta. Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Santtu Iljuskin (p. 0400 549 999), hallituksen puheenjohtaja Esko Karhinen (p. 0400 653616) ja hallintoneuvoston puheenjohtja Mika Berg (p. 0400 856 436).

Hallintoneuvoston puheenjohtaja Mika Berg myöntää olevansa pettynyt siihen, että Iljuskinin kausi Uukuniemellä jää lyhyeksi, koska Santtu on ollut pidetty johtaja niin asiakkaiden kuin hallinnonkin parissa, mutta kertoo samalla ymmärtävänsä ratkaisua. Eläminen kahdella paikkakunnalla aiheuttaa omat hankaluutensa, Berg sanoo. Lisäksi Santulle tarjottu tehtävä on mielenkiintoinen.

Mika Berg lisää, että pankin hallinto on linjannut viime vuonna, ennen edellistä toimitusjohtajavalintaa, jatkavansa itsenäisenä osuuspankkina, eikä tuota linjausta ollut nyt tarvetta tarkistaa. Pankin tase ja jäsenmäärä ovat alkuvuoden aikana olleet kasvussa, mikä antaa hyvät eväät tulevalle toimitusjohtajalle. Seuraava johtaja aloittaa, toistaiseksi Suomen kolmanneksi pienimmässä, mutta kasvu-uralla olevassa osuuspankissa, Berg lisää.

Työpaikkailmoitus oheisessa linkissä:
www.uukuniemi.info/artikkelit/OP_toimitusjohtaja.pdf

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>