Purmonen aloitti osuuspankissa

Uukuniemen Osuuspankin tuleva toimitusjohtaja Mikko Purmonen aloitti työt eilen maanantaina Uukuniemellä. Purmonen tutustuu seuraavien kahden viikon ajan pankkiin ja sen asiakkaisiin yhdessä nykyisen toimitusjohtajan Santtu Iljuskinin kanssa. Toimitusjohtajana Purmonen aloittaa maanantaina 31.10.

Mikko Purmonen kertoi maanantaina Uukuniemi.infolle, että vielä perjantaina hän sanoi “meillä Orimattilan Osuuspankissa”, mutta tästä aamusta alkaen on täytynyt opettella sanomaan “meillä Uukuniemen Osuuspankissa”. Hänen viimeinen työpäivänsä Orimattilan Osuuspankissa oli viime perjantaina, jolloin vietettiin läksiäisiä, joten välissä oli vain viikonloppu ennen uuden työn alkua.

Mikko Purmonen toivottaa pankin asiakkaat tervetulleiksi tapaamaan häntä, asiakaskuntaan tutustuminen on nyt alkuvaiheessa tärkeintä, hän kertoo.

MB

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>