Kesäkerho lapsille Uukuniemen seurakuntatalolla

Lasten kesäkerho kokoontuu viikoilla 23-25.

Kesäkerho on tarkoitettu v. 2006-2009 syntyneille lapsille. Jokainen tuo kerhoon omat eväät. Kesäkerho toteutuu mikäli siihen on tarpeeksi ilmoittautuneita.

Jos ilmoittautuneita tulee paljon, jaamme kerholaiset kahteen ryhmään eli muodostamme aamu- ja iltapäiväryhmät. Pyrimme sijoittamaan sisarukset samaan ryhmään. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa Uukuniemen seurakuntatalolla.

Ilmoittautuminen kerhoon huhtikuun aikana. Lisätietoja lastenohjaaja Seija Jäppiseltä ja Sisko Matikaiselta p. 044 043 0558 tai perhetyönohjaaja Jaana Vaittiselta p. 040 561 6843 tai jaana.vaittinen@evl.fi Kerhoon valituille lähetetään kerhokirje toukokuun puolenvälin paikkeilla.

Ilmoittautua voi myös Parikkalan seurakunnan nettisivujen www.parikkalansrk.fi/ lapsi- ja perhetyö kautta

Voit vastata tässä osoitteessa http://www.parikkalansrk.fi/lapsijaperhetyo/kyselylapsijaperhetyostakevat2013 olevaan kyselyyn, joka koskee Parikkalan seurakunnan lapsi- ja perhetyötä. Kysely toimii huhtikuun ajan. Kyselyitä on saatavilla myös “paperiversioina”, jotka ovat jaossa kerhojen kautta.

Parikkalan seurakunnan lapsi- ja perhetyön toiminta-ajatuksena on tukea lasten kristillistä kasvua ja ohjata heitä osallistumaan jumalanpalveluselämään. Se pyrkii auttamaan vanhempia kristillisessä kasvatustyössä, rohkaisee vanhempia luottamaan omiin taitoihinsa, sekä iloitsemaan kasvun ja muutoksen mahdollisuuksista seurakunnassa.

Lapsi- ja perhetyö kannustaa myös päiväkoteja ja kouluja kasvatus- ja opetustyössä. Seurakunnalla on monenlaisia toimintamuotoja, joista tuttuja ovat perhekerhot, muskari sekä eri ikäryhmien päiväkerhot ja kesäkerhot. Monilla kylillä toimii myös pyhäkoulu.

MA

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>