Kylän kahvintuoksuinen sydän

Ympäri vuotta avoinna oleva Hoviselän kahvila, tai tuttavallisemmin ”Annen kahvila”, on toiminut paikallaan jo 1980-luvun loppupuolelta lähtien. Kahvilan nykyinen pyörittäjä Anne Eerikäinen
on tarjoillut asiakkailleen maittavaa kotiruokaa, kahvia, olutta ja virvokkeita vuodesta 2002 ja on järjestyksessä kolmas yrittäjä joka on pitänyt paikkaa pystyssä.

Kahvilan pitäminen on ihmisläheistä työtä ja kesällä Uukuniemen asukasluvun kasvaessa kesälomalaisten myötä myös sen asiakaskunta laajenee. Mukavat ihmiset ja heidän kanssa rupattelu ovatkin Annelle työn parasta antia. Pienen paikkakunnan yrittäjä tuntee kahvilansa vakiasiakkaat hyvin ja he myös hänet. Mitä haluaisit sitten muuttaa kahvilassa, jos siihen ei olisi mitään esteitä?

– Jos tuotteiden menekistä ei tarvitsisi välittää, tahtoisin lisätä valikoimaan esimerkiksi erikoiskahveja ja leivonnaisia, tuumii Anne.

Lounas tarjotaan kahvilassa arkisin klo.11-15. Tänään (7.6.) tarjolla näyttää olevan jauhelihakeittoa ja jälkiruokana vispipuuroa. Kahvilan edustalla on myös kukkamyynti, josta voi poimia viemiset vaikkapa kotipuutarhaan tai hautausmaalle.

Hoviselän kahvilaan haetaan parhaillaan kesätyöntekijää!
Yhteydenotot voi tehdä suoraan Anne Eerikäiselle puh: (0400)686306.

SMM

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>