Ilo-Iltamat 23.7. – Jarkko Martikainen keikkailee Uukuniemellä

Uukuniemen Ilo ry. järjestää 23.7. Uukuniemen Niukkalassa, Juholan tilalla,vanhaa kunnon iltamaperinnettä kunnioittavat ja sitä päivittävät Ilo-iltamat,jonka pääesiintyjäksi on lupautunut laulaja-lauluntekijä Jarkko Martikainen.

Mm. YUP-yhtyeen keulahahmona tunnettu Martikainen on saanut runsaasti
kiitosta ja tunnustusta myös kolmesta soololevystään, joista viimeisin, “Toivo”, julkaistiin viime syksynä. Tällä “mies ja kitara”-albumilla on lämminhenkinen,kertova tunnelma, joka välittyy myös Jarkon soolokeikoilla. Juholan navetan ylisillä, hämärtyvässä kesäillassa tämä tunnelma entisestään korostuu.

Jarkkoa ennen esiintyy duo Rihvelkinttu ja Passarpoika, alias Petri Tiainen ja Topi Pöyhönen, jotka esittävät bluesiin, folkiin ja uukuniemeläisen Olli Wuorisen vuonna 1875 julkaistuihin runoihin perustuvaa, taatusti paikallista musiikkia.

Puhvetti avataan klo 19, soitto alkaa klo 20. Liput 10 euroa, myynnissä myös virvokkeita (ei alkoholia) ja pientä iltapalaa. Tarkemmat tiedot tapahtumasta, ajo-ohjeet ym. Uukuniemen Ilo ry:n kotisivuilla: www.uukuniemenilo.net

PT

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>