Perhepäivä

PARIKKALAN SEURAKUNTA
järjestää sunnuntaina 9.10. PERHEPÄIVÄ:n ”Kodista elämän eväät” , joka alkaa klo 10 PERHEMESSULLA Parikkalan kirkossa. Saarnaamassa on vaasalainen perheneuvoja Saara Kinnunen. Messu on suunnattu lapsiperheille. Messussa musiikissa avustavat lapset.

Messun jälkeen Parikkalan seurakuntatalolla LOUNAS lähetystyön hyväksi (5 € alle 4 v. maksutta).

Lounaan jälkeen Saara Kinnusen LUENNOT PARISUHTEESTA ja VANHEMMUUDESTA. Väliajalla KAHVI. Molempien luentojen alussa esiintyy lasten ja nuorten lauluryhmä Ilon Pisarat.

Luentojen välillä kahvit. LASTENHOITO järjestetty yli 2 –vuotiaille. Lapsille tarjotaan välipala lastenhoidossa. ILMOITTAUTUMINEN ruokailua ja lastenhoitoa varten viim. ti 27.9. mennessä perhetyönohjaaja Jaana Vaittiselle, p. 040 561 6843 tai jaana.vaittinen@evl.fi

Aloite tullut aikuistyön johtokunnasta. Perhepäivä on Parikkalan seurakunnan eri työalojen yhteinen ”projekti”. Seurakunta haluaa olla tukemassa perheitä.

Saara Kinnunen on vaasalainen sosiaalipsykologi, joka toimii perheneuvojana Vaasan seurakuntayhtymän Perheasiain neuvottelukeskuksessa. Hänellä on erityistason perheterapeutin koulutus. Hän on toiminut myös opetustehtävissä ja kasvatus-, perhe ja ihmissuhdekysymysten kouluttajana ja luennoitsijana. Hänellä on viisi lasta.
Saara Kinnunen on kirjoittanut useita perhe- ja kasvatuskysymyksiä käsitteleviä kirjoja mm Anna mun olla lapsi(2005), joka on puheenvuoro lapsen tarpeista ja lyhenevän lapsuuden uhasta. Kun pesä tyhjenee (2006) käsittelee vanhempien ja aikuistuneitten lasten uusia rooleja ja uusin Kahden kauppa (2007) avaa näköaloja kestävän parisuhteen rakentamiseen ja suhdetta varjostavien ongelmien ratkomiseen. Uusin kirja Kun tiet eroavat (2010) pysähtyy avioeron jälkeisten tunteitten ja kysymysten äärelle silloin kun itse ei ole eroa halunnut. Kirjoja on käännetty venäjäksi ja viroksi.
Syksyllä 2010 Suomen Tietokirjailijat palkitsi Saara Kinnusen Tietokirjailija-palkinnolla.
Saara Kinnusen teksteissä ja puheissa yhdistyvät teoreettinen tieto ja käytännönläheisyys, jolloin lukija ja kuulija saavat konkreettista evästystä jokapäiväisen elämän tilanteisiin. Hänen tavoitteenaan on innostaa vanhempia ja puolisoita elämään rikasta elämää lastensa kanssa ja parina, vahvistamaan yhteyttä lapsiin ja evästämään heitä elämässä selviäviksi ihmisiksi.

JV

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>