Uukuniemi-seura järjestää kirjoitus- ja piirustuskilpailut

Osallistu kilpailuun!

Uukuniemi-seura järjestää kirjoitus- ja piirustuskilpailun

Mielikuvia ja kuvia Uukuniemeltä

Kilpailuaika molemmissa kilpailuissa: 27.3.-10.5.2013

Tavoitteena on vaalia paikalliskulttuuria nostamalla esiin ihmisten kirjallisia muistikuvia Uukuniemestä ja sen merkityksestä itselleen ja herättää lasten ja nuorten kiinnostusta kotiseutuun.

Kirjoituskilpailu kaikenikäisille aiheena Uukuniemi mielessäni

Osallistua voivat kaikki, joilla on jokin yhteys Uukuniemeen. Kirjoituskilpailun pääpalkinto on tablettitietokone. Muut palkinnot ovat kirjapalkintoja. Kirjoituksista kootaan julkaisu. Kaikkien kirjoituskilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan tavarapalkinto.

Piirustuskilpailu alle 16-vuotiaille aiheena Kiva paikka Uukuniemellä

Uukuniemi-seura kutsuu lapsia ja nuoria osallistumaan Uukuniemi-aiheiseen piirustuskilpailuun. Aiheena on Kiva paikka Uukuniemellä. Sarjoja on kaksi: alle 8-vuotiaat ja 8 – 15 -vuotiaat. Piirustuskilpailun 8 – 15 -vuotiaiden pääpalkintona on tablettitietokone ja alle 8-vuotiaiden pääpalkintona taidevälinepakkaus. Muut palkinnot ovat laadukkaita kirjoja ja piirustusvälineitä. Kaikki osallistujat saavat värikynäpalkinnon.

Arviointiraadin puheenjohtaja on seuran puheenjohtaja Esa Ikonen ja jäsenet Anja Kukkonen, Jouni Suppola, Petri Tiainen ja sihteerinä seuran sihteeri Riitta Katko. Pääpalkinnot luovutetaan Uukuniemi-juhlilla 2013.

Kilpailutyöt palautetaan postitse 10.5.2013 mennessä osoitteella:

Uukuniemi-seuran kirjoitus-/piirustuskilpailu
Uukuniemen Osuuspankki
59720 Uukuniemi

tai pankin aukioloaikana pankin konttoriin.

KILPAILUOHJEET:

KIRJOITUSKILPAILU: Uukuniemi mielessäni

Uukuniemi-seura kutsuu kirjoittajia osallistumaan kirjoituskilpailuun, jonka otsikkona on Uukuniemi mielessäni. Kirjoittaja voi kirjoittaa muistoistaan paikkakunnasta, sota-ajasta, evakkoon lähdöstä, työnteosta ja yrittämisestä, hengellisestä elämästä, koulumuistoista, lasten elämästä tai harrastuksista tai nykypäivän elämään liittyviä kuvauksia. Osallistua voivat kaikenikäiset kirjoittajat, joilla on jokin yhteys Uukuniemeen: entiset ja nykyiset asukkaat ja heidän jälkeläisensä, paikkakunnalla työskennelleet, paikkakunnan vapaa-ajan asukkaat ja esimerkiksi Papinniemen leirintäalueella lomailleet.

Kirjoittaja voi vapaasti valita kirjoituksensa muodon. Se voi olla kertomus, novelli, runo jne. Kirjoitus saa olla korkeintaan kolmen (3) perinteisen konekirjoitusliuskan pituinen.

Kirjoitukseen tulee tekijäksi pelkkä nimimerkki. Tyhjälle paperiarkille kirjoitetaan tekijän yhteystiedot (nimi,osoite, puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite) ja nimimerkki. Halutessaan arkille voi lisätä henkilötietojaan kuten ikä, ammatti ja mikä yhteys kirjoittajalla on Uukuniemeen.

Säästä kirjoitus sähköisenä, mikäli olet kirjoittanut sen tietokoneella, jotta tekstin voi sujuvasti siirtää toimitettavaan julkaisuun. Lähettää voi myös käsin kirjoitettuja tekstejä. Osallistumisen ehtona on, että kirjoittaja hyväksyy tekstin julkaisemisen toimitettavassa julkaisussa ja sallii nimensä käytön.

PIIRUSTUSKILPAILU: Kiva paikka Uukuniemellä

Uukuniemi-seura kutsuu lapsia ja nuoria osallistumaan Uukuniemi-aiheiseen piirustuskilpailuun. Piirustuskilpailuun voivat osallistua kaikki 16 vuotta nuoremmat lapset ja nuoret, jotka haluavat piirtää kuvan aiheesta Kiva paikka Uukuniemellä.

Piirustuskilpailussa on kaksi sarjaa: alle 8-vuotiaat ja 8 – 15-vuotiaat. Piirustuksen taakse tai sen oheen paperille kirjoitetaan piirtäjän nimi, ikä ja osoite ja kuvaus, mitä paikkaa kuva esittää, ketä/mitä kuvassa on ja ajatuksia, miksi juuri tämä paikka on kiva. Piirustuksista kootaan näyttely Uukuniemi-juhlille 2013 ja niitä voidaan käyttää kuvituksena.

Kilpailun järjestäjä:
Uukuniemi-seura
yhteistyössä mukana Uukuniemen Osuuspankki

“Rakkaudesta rajan halkomaan pitäjään”

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>