Elotulirockille kunniamainintaa opaskylteistä

Lisa Sounio kuvaa blogissaan “Syyskesän hauskinta Suomea”22.8.

http://lisasounio.typepad.com/blogi/

kokemuksiaan Elotulirockista
“Verkosta löytyvä kutsu ole mikä tahansa pienen kylähullun huuto, vaan todella hauska satu villeistä uukuniemeläisistä, jotka toivovat sinkkunaisten ja muiden ohikulkijoiden jäävän koukkuun Uukuniemen idylliin.”

sekä ottaa kantaa kyläkoulun puolesta.
“Uukuniemen koulu on ihana esimerkki sympaattisesta ja turvallisesta oppimisympäristöstä. Jos koulumatkaksi tulee liki 120km Parikkalaan päivittäin, laskee oppimisen ilo dramaattisesti.”

Brändi- ja designasiantuntija Lisa Sounio, (KTM, IDBM) on Sonay Oy:n toimitusjohtaja. Soneyn asiakkaita ovat mm. Artek, Nokia, Valio, Kone ja UPM.Parikkalasta lähtöisin oleva, yrittäjäperheen tyttö on edennyt monenlaisten elämänvaiheiden kautta brändi- ja designasiantuntijaksi. Hän on perustanut kaksi omaa yritystä, toinen niistä on tekemisissä liikematkailun kanssa ja toinen, Sonay, sparraa yritysten tuotekehityksissä, auttaa niitä muotoilustrategioissa ja edistää niiden monenmoisia pr-hankkeita.
http://www.sonay.com/fi_index.html

MA-N

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>