Kesälahden Osuuspankin joulutervehdys

Hyvät uukuniemi.infon lukijat,

haasteellinen vuosi 2013 lähenee loppuaan. Vuoteen on mahtunut paljon muutoksia ja tapahtumia, ei suinkaan vähäisimpänä Uukuniemen ja Kesälahden yhteen liittyminen syksyn aikana. Ensi vuonna haasteelliset ajat niin maailman- ja kotimaan taloudessa kuin pankkisektorillakin tulevat jatkumaan. Loppuvuoteen on pakkautunut valtava määrä vuosisuunnittelua, pääomasuunnittelua, tasehallintasuunnittelua… suunnitelmaa toisensa perään. Näiden suunnitelmien laatimisen yhteydessä olen entistä vakuuttuneempi – molemmissa pankeissa vielä niiden erillisinä toimiessaan työskennelleenä – kuinka hyvin yhdistyminen palvelee molempia entisiä pankkeja, nykyisin siis yhtä pankkia. Yhdistyminen on tuonut voimaa ja vakautta. Yhdistetyllä vahvalla vakavaraisuudella ja huomattavasti kevyemmällä kulurakenteella tulevaan vuoteen lähteminen käynnistyy merkittävästi paremmista asetelmista, kuin mitä itsenäisinä pankkeina toimiminen olisi antanut myöten. Yhdessä kestämme entistä suuremmat myrskyt, joita lähitulevaisuus vielä voi tuoda tullessaan pankkisektorillekin. Pankkimme vakavaraisuus vuoden lopussa lienee arviolta noin 36-37%, mikä antaa vahvan pohjan toimimiselle toimialueemme hyväksi, ja mahdollisuuden vastata koko ajan kiristyvään viranomaissääntelyyn.

Uukuniemen konttorillamme olemme pystyneet laajentamaan palvelutarjoomaamme entistä paremmin myös varallisuudenhoito- ja vahinkovakuutuspalveluihin. Nykyinen toimintamallimme mahdollistaa asioinnin asiantuntijapalveluissa ajanvarauksella, ilman häiriötekijöitä, juuri Sinulle sopivana aikana. Palvelumme räätälöidään molemmissa konttoreissamme puhtaasti kysynnän mukaan, eli mitä enemmän asiantuntijapalveluillemme on kysyntää, sitä enemmän niitä myös tullaan tarjoamaan. Välillä palvelua tarjoamassa voi olla tutun toimihenkilön sijaan uusikin kasvo, mutta pian varmasti tämä uudempikin tuttavuus on helppo tuntea oman pankin omaksi toimihenkilöksi. Asioinnin turvallisuussyistä johtuen kannattaa kuitenkin pitää aina henkilöllisyystodistus mukana.

Entisen Uukuniemen Osuuspankin hallinto on varsin vahvasti edustettuna myös Kesälahden Osuuspankissa. Kesälahden Osuuspankissa hallitustehtävissä jatkavat Sakari Hämäläinen (hallituksen varapuheenjohtaja) ja Esko Karhinen. Hallintoneuvostossa Uukuniemen jäsenistöä puolestaan edustavat Mika Kokko, Raimo Leppinen, Jari Tuominen ja Markku Uimonen.

Tänä vuonna pankin kaikki joulumuistamiset on kohdennettu Uusi Lastensairaala 2017 – hankkeelle. Vaikka lahjoitus ei kohdennukaan suoraan toimialueellemme, ovat Lastensairaalan palvelut käytössä niitä tarvitseville, asuinpaikkaan katsomatta. Myös Uukuniemen ja Kesälahden lapsille. Lienemme kaikki yhdessä sitä mieltä, että tarkoitus on ensiarvoisen hyvä ja tärkeä.

Haluan toivottaa meidän pankkilaisten puolesta kaikille hyvää ja rauhaisaa joulua, sekä onnellista vuotta 2014.

Toni Ruokanen
Kesälahden Osuuspankki

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>