Uukuniemen Marttojen puheenjohtajuus siirtyi takaisin Armi Käpille

Uukuniemen Marttayhdistyksen vuosikokous pidettiin tiistaina 26.02.2013. Kaksi vuotta Marttojen puheenjohtajana toiminut Kirsti Kaijanen ei halunnut enää jatkaa tehtävässä ja niinpä entinen puheenjohtaja Armi Käppi sai taas Uukuniemen Marttayhdistyksen johdettavakseen. Homma on jo hänelle tuttua olihan hän aikaisemmin ollut peräti kymmenen vuotta Marttojen puheenjohtajana.

Hyvin oli vuoden 2012 aikana toimittu. Sihteeri Eija Kemppisen lukema toimintakertomus oli hengästyttävän pitkä. Martat ovat olleet monessa mukaana ja tilinpäätöskin oli plussan puolella. Yhteisiä virkistysretkiä järjestettiin useita.

Vuoden 2013 toimintasuunnitelmaan kuuluvat marttakokoontumiset joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina, huhtikuussa palvelutalolla vierailu, Tallinnan matka toukokuun 19-21pv ( matkasta ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin), kesäkuussa hautojen hoitopäivän kahvitus, kesätori, Martan-päivän vietto, luontoretki syksyllä, joulunavaus kirjastolla, kirpputoritapahtuma, kursseja ym. Tapahtumista ilmoitetaan Niukkalan Salen ilmoitustaululla.

Tervetuloa Uukuniemen Marttojen jäseneksi, myöskin miehet ja kesäasukkaat. Jäsenmaksu on 35 euroa ja siihen kuuluu Martat- lehti. Jäsenkortilla saat valtakunnallisia ja alueellisia jäsenetuja. Voit tulla vaikka yhteisille retkille mukaan, jos aikasi ei riitä muuhun toimintaan. Lisätietoa saat sihteeri Eija Kemppiseltä.

Uukuniemen Marttojen hallitukseen kuuluvat tänä vuonna:

Armi Käppi puheenjohtaja
Rimma Tourula varapuheenjohtaja
Eija Kemppinen sihteeri
Aini Harmanen
Irmeli Tiainen

Irmeli Tiainen

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>