Uukuniemen Martat jatkavat toimintaansa uuden puheenjohtajan vetämänä

Uukuniemen Marttojen vuosikokouksessa 8.2.2011 puheenjohtaja Armi Käppi luovutti puheenjohtajan nuijan seuraajalleen Kirsti Kaijaselle, joka sai virkeän yhdistyksen vetovastuun. Seuran sihteeri Eija Kemppinen kiitti kronikan muodossa puheenjohtaja Armi Käppiä hyvästä ja antaumuksellisesta työstä Uukuniemen Marttojen puheenjohtajana. Armi Käppi hoiti puheenjohtajuutta kymmenen vuotta. Seuran jäsenmäärä on jatkuvasti noussut ja samoin toiminta on ollut vilkasta ja monipuolista. Joulukuussa Etelä-Karjalan Marttojen toiminnanjohtaja Tuija Valjakka kävi luovuttamassa Taitomerkit kuudelle Martalle. Taitomerkkien suorittaminen jatkuu myös tänä vuonna, nyt on menossa jo kolmannet taitomerkit viidellä martalla.

Uukuniemen Marttojen hallitukseen kuuluvat:

Kirsti Kaijanen puheenjohtaja
Eeva-liisa Hämäläinen varapuheenjohtaja
Eija Kemppinen sihteeri
Tuula Lantta
Irmeli Tiainen

Rahastonhoitajana toimii Aini Harmanen

Vuoden 2011 suunnitelmiin kuuluvat perinteiset marttakokoontumiset, kesätorit,Martan- päivän vietto 26.7, kirkkopyhä 17.7, kylpyläretki, joulunavaus kirjastolla, talkoita ja kursseja ym.

Valtakunnallisesti Marttojen uusi teemakausi on nimeltään Hidastamalla hyvinvointiin ja teemakauden slogan on Marttailu- Sitä on liikkeellä. Samoin käsityöperinteen ylläpitämiseen tähtää maailman suurimman tilkkupeitteen valmistaminen virkatuista isoäidin neliöistä.
Tervetuloa Uukuniemen Marttojen toimeliaaseen joukkoon myöskin kesäasukkaat! Kesällä on monenlaista toimintaa ja mukana on jo monta kesämarttaa ja -marttia.

Irmeli Tiainen

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>