Uukuniemen kristillisen kasvatuksen kotisivut avattu

Kesäkuun lopussa perustetun Uukuniemen kristillisen kasvatuksen kotisivut on avattu osoitteessa www.uukuniemi.info/kasvatus Kotisivuille on myös suora linkki Uukuniemi.infon “Linkit” sivulta.

Yhdistys on perustettu ylläpitämään Uukuniemellä yksityistä, perusopetusta antavaa koulua sekä päiväkotia. Yhdistyksen hallitus selvittää parhaillaan em. toiminnan tarvetta ja toimintamahdollisuuksia paikkakunnalla. Allekirjoittanut toimii hallituksen puheenjohtajana.

Kotisivujen kautta voi lähettää jäsenhakemuksen sähköisesti ja olla näin mukana tukemassa toimintaa. Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu vuodelta 2009 on 20 euroa. Vuoden 2010 jäsenmaksuksi on kaavailtu 30-40 euroa. Asiasta pääättää yhdistyksen syyskokous, joka järjestetään 5. päivänä joulukuuta.

Myös kannattajajäseneksi on mahdollista liittyä. Kannatusjäsenmaksujen keruu aloitetaan ensi vuonna ja suuruudesta päätetään yhdistyksen syyskokouksessa. Puhetta on ollut 200 euron vuosimaksusta. Kannattajajäsenten nimet tulevat mm.olemaan esillä yhdistyksen kotisivuilla joten tämä on mainio tilaisuus esim. paikallisille yrityksille ja yhteisöille hankkia myönteistä julkisuutta.

Mika Berg
puh. 0400 856 436

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>