Kyllikki palasi juurilleen

Vuoden alusta lähtien on Kyllikki Uimonen toiminut Pohjolan vakuutusasiamiehenä Uukuniemen, Parikkalan ja Simpeleen Osuuspankkien asiakkaille. Uuteen työpaikkaan Kyllikki siirtyi saman konsernin OP-Kiinteistökeskuksesta Klaukkalasta. Vakuutusasioissa voi Kyllikin puoleen kääntyä olipa sitten kysymyksessä maatilan, yrityksen, ajoneuvojen, kodin tai henkilöiden vakuuttaminen.

Uusi työpaikka on Kyllikki Uimoselle mieluinen myös sen vuoksi, että hän voi palata juurilleen Uukuniemelle. Koulun käynti alkoi enon, Matti Ahokkaan, hevoskyydillä Kokonlahdesta Uukuniemen kirkolle. Ennen kouluikää Kyllikki asui vanhempiensa kanssa myös Niukkalassa, entisessä pankin toimitalossa nykyisessä kirjaston talossa. Nykyinen koti on Uukuniemen Hevoskalliossa ja perheeseen kuuluu myös puoliso Markku Uimonen. Markun työ on vielä Helsingissä, mutta ensi vuoden alussa eläkkeelle jäätyään hänkin pääsee asettumaan vakituisesti Uukuniemelle. Harrastuksenaan Kyllikki mainitsee ulkoilun ja liikunnan sekä lukemisen. Viime aikoina hän sanoo pääasiallisen harrastuksen tosin olleen kyläilyn naapureissa, koska Uukuniemelle muuton jälkeen siihen on ollut tilaisuus.

Työ jakautuu kotona tehtävään etätyöhön ja asiakastapaamisiin kentällä. Alkuun etätyötä vaikeutti heikko internet-yhteys, mutta paikallisten apureiden ison työn avulla se saatiin lopulta hyvin toimimaan. Uukuniemen Op tulee olemaan Kyllikin tukipiste Uukuniemen alueen asiakkaille.

Kyllikkiin saa yhteyttä arkipäivisin matkanumerosta 050 5689641.

JL

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>