Kerhotoimintaa pienten lasten vanhemmille

Uukuniemen kristillinen kasvatus ryhtyy järjestämään kerhotoimintaa alle 3 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmille. Kerhon nimenä on Äiti-lapsi-kerho, mutta myös isät ovat toki tervetulleita lastensa kanssa! Ohjelmassa on leikkiä ja vapaamuotoista yhdessä oloa.

Kerho alkaa kokoontumaan tiistaisin klo 13.30-15.30 Uukuniemellä Niukkalassa, Vanhustentuki ry:n kerhohuoneella Mäkitiellä. Samaan aikaan Parikkalan seurakunta järjestää aivan naapurissa, Uukuniemen seurakuntatalolla päiväkerhoa 3-5-vuotiaille lapsille. Näin vanhemmat voivat esim. viedä vanhemman lapsen seurakunnan päiväkerhoon ja tulla nuoremman lapsen kanssa yhdistyksen järjestämään kerhoon. Seurakunnan päiväkerhoon tulee ilmoittautua Parikkalan seurakuntaan, äiti-lapsi-kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Kerhoon osallistuminen ei myöskään edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Ensimmäinen äiti-lapsi-kerho järjestetään 10.10. klo 13.30 alkaen. Myös lapsiperheet Kesälahdelta ja Saarelta, tai vaikka kauempaakin, ovat tervetulleita kerhoon, samoin vapaa-ajanasukkaat. Kerhojärjestelyistä voi kysellä lisää yhdistyksen sihteeriltä Heli Heikkoselta puh. 040 537 3733.

MB

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>