Katja Palmun puheenvuoro

Lämpimät kiitokset kaikille äänestäjilleni.
Varasijalla ollaan ja toivottavasti lautakuntapaikkakin on odotettavissa.

Taistelu Uukuniemen koulun puolesta jatkuu. Niinkuin moni on asian esille ottanutkin, jos nyt annetaan periksi ilman taistelua, dominoefekti ottaa vallan ja vie meiltä pikkuhiljaa palvelun toisensa jälkeen.

Kirjastoasia myös huolettaa. Muistakaahan kaikki, että kirjastokortin voi ottaa jo perheen eskarille. Esimerkkinä oma perheeni: Meidän perheessä on 4 kirjastokorttia ja kun menemme kirjastoon, lainaamme jokainen kirjat omalla kortilla. Eli on tilastollisesti täysin eri asia, lainataanko kirjat yhdellä vai neljällä kortilla, lainausmäärät eivät vaikuta kirjaston pysyvyyteen vaan lainaajamäärät. Samalla perheen nuorimmatkit oppivat asiointia.

Järkyttyneenä olen myös seurannut Palvelutalon lopettajaisia. Paljon on täällä vanhuksia, joiden puolisot asuvat täällä ja käyvät päivittäin viettämässä aikaansa oman läheisensä kanssa. Jos puoliso siirretään esim. Parikkalaan, tapaamiset harvenevat kun julkista liikennettä ei ole. Jotain yhteistoimintaa täytyy kehittää. Täällä asuu paljon muualta muuttaneita perheitä, jotka eivät tunne täältä ketään ja tuntevat itsensä yksinäisiksi.

Tule sinäkin mukaan Rajapirtille tupailtaan ke 12.11.2008 klo 18.30 keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Nähdään siellä ja pitäkäähän huolta itsestänne ja toisistanne

Terveisin, Katja Palmu

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>