Uukuniemen alueen äänikuningas on Sakari Hämäläinen

Parikkalan vaalitulos on valmistunut. Äänikuninkaan tittelin nappasi itselleen ylivoimaisesti Uukuniemen alueella Sakari Hämäläinen (kok) 128 ääntä, joista Uukuniemen alueella annettuja ääniä oli 91. Ääniä koko Parikkalassa Sakari Hämäläinen kerrytti toiseksi eniten. Hopeamitalin sai Paavo Kontiokorpi (kesk) 67 (Uukuniemellä 60) ääntä ja pronssille ylsi Jarmo Tiainen (kesk) 32 ääntä (Uukuniemellä 30).
Uukuniemen alueelta Sakari Hämäläinen ja Paavo Kontiokorpi tulivat valituiksi Parikkalan valtuustoon seuraavalle kaudelle.

Sakari Hämäläisen terveiset:

Haluan kiittää äänestäjiäni ja tukijoukkojani antamastanne tuesta, jonka olen saanut Teiltä. Äänivyöry osoittaa, ettei valtuusto- ja hallitustyöni kuluneen neljän vuoden aikana ole ollut merkityksetöntä. Olen puolustanut ennen kaikkea syrjäkylien elinvoimaisuuden edellytyksiä muistaen kuitenkin koko kunnan tasapuolisen kehittämisen. Valintani tulevaan valtuustoon on äänestäjieni painava kannanotto ja tuki edelleen toimimallani linjalla.

Edellisen vaalikampanjan aikana neljä vuotta sitten olin voimakkaasti sitä mieltä, että puoluepolitiikkaa ei pitäisi sotkea kunnalliseen päätöksentekoon. Puoluesidonnaisuus mahdollistaa kuitenkin aivan erilaisen toiminnan uskottavuuden ja vaikutusmahdollisuuden myös kunnan ulkopuolella. Siirtymiseni syksyn kuntavaaleissa Kokoomuksen riveihin ei ole aiheuttanut suurtakaan ihmettelyä. Äänimäärä ja sen alueellinen painotus todistaa, ettei muutoksella ole ollut äänestäjilleni poliittisen sidonnaisuuden merkitystä. Itse koen Kokoomuksen olleen vahvimpana tukijanani asioiden läpiviennissä kuluvalla kaudella, senkin takia päätökseni oli luonnollinen.

Tuleva valtuustokausi ei ole helppo jo pelkästään viimeaikaisen maailmankehityksen vuoksi. Talous tiukkenee, verotulot vähenevät samalla kun kustannukset kasvavat. Tarkastelun alla ovat mm. sivukylien elinvoimaisuuden edellytykset, jolloin niistä tulee pitää kiinni kaikin tavoin. Tässä toiminnassa ovat sitoutuneina myös kyläläiset. Yhdessä toimimalla ja vaikuttamalla pidämme uskomme tulevaisuuteen ja palvelumme pystyssä.
Pidetään aktiivisesti yhteyttä!

Sakari Hämäläinen
puh. 0400 460758
email: sakari.hamalainen@luukku.com

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>