Yhteislauluillat Papinniemessä alkavat

Papinniemen leirintäalueen kauden avauksessa toukokuussa ja juhannuksen vieton yhteydessä laulu kaikui myös karaoken muodossa. Taitavat ja persoonalliset laulajat toivat hienon lisän tilaisuuksien livemusiikkitarjontaan, ja laulutyylit vaihtelivat monipuolisesti 60-luvun soul-ja pophiteistä tämän päivän suomirockiin ja -iskelmään.

Heinäkuussa Papinniemen musiikkitarjonta laajenee entisestään, kun tarjolla on tuttuja säveliä yhteislaulun muodossa. Papinniemen männikkö ja Pyhäjärven aallot tarjoavat taustan kansanlauluille, laulelmille ja tunnelmallisille iskelmille, joita muusikko Petri Tiainen säestää ja laulattaa. Iltaa voi yhteislaulujen jälkeen jatkaa karaoken merkeissä, jossa lauluvalikoima laajenee ulkomaisiin ja kotimaisiin hitteihin eri vuosikymmeniltä.  Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. 

Ensimmäinen yhteislauluilta on 5.7., ja ne jatkuvat perjantaisin koko heinäkuun ajan. Tilaisuudet alkavat terassilla klo 18. Sateen sattuessa siirrytään telttaan.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>